Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Shiitakepilze, getrocknet
- 100 g Glasnudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- Wasser zum Einweichen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 600 g Hähnchenunterschenkel, mit Haut
- 10 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 15 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1u. 40min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min