Zařízení & příslušenství
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů olivového oleje
-
50 gramů sójové omáčky
-
½ čajové lžičky hnědého cukru
-
1 citrón nejlépe bio, kůra a šťáva
-
4 filety z lososa (150-180 gramů každý)
-
100 gramů šalotky na kousky
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů pórku pouze bílá část, na kousky
-
20 - 30 gramů zázvoru, čerstvého (volitelně) oloupaného
-
100 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
350 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
450 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli, jemné
-
400 gramů růžiček brokolice
-
2 špetky pepře černého, mletého
-
50 - 100 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku) dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
9.4 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Smoothie bowl s banánem a mangem
15min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min.