Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
TM6

Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi

4.9 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 40 gramů olivového oleje
  • 600 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (6 cm x 4 cm)
  • ½ čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 150 gramů cibule, na čtvrtky
  • 200 gramů zralých rajčat, na kousky
  • 20 - 30 gramů konzervovaných jalapeño chilli papriček
    nebo 1 - 2 čerstvé chilli papričky, bez semínek, na plátky
  • 120 gramů červené papriky, na kousky (2 cm)
  • 120 gramů zelené papriky, na kousky (2 cm)
  • 250 gramů konzervovaných černých fazolí, scezených
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 100 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    nebo ½ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 6 kukuřičných tortill
  • 4 polévkové lžíce sušeného koriandru
  • 100 gramů zakysané smetany
  • 2 avokáda
  • 1 limetka, na klínky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1875 kJ / 446 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
25 g
Tuk
23 g
Vláknina
8.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty