Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi

Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi

4.9 25 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porcí

Suroviny

  • 40 gramů olivového oleje
  • 600 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky (6 cm x 4 cm)
  • ½ čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 150 gramů cibule na čtvrtky
  • 200 gramů zralých rajčat na kousky
  • 20 - 30 gramů konzervovaných jalapeño chilli papriček
    1 - 2 čerstvé chilli papričky, bez semínek, na plátky
  • 120 gramů červené papriky na kousky (2 cm)
  • 120 gramů zelené papriky na kousky (2 cm)
  • 250 gramů konzervovaných černých fazolí scezených
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 100 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    ½ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 6 kukuřičných tortill
  • 4 polévkové lžíce sušeného koriandru
  • 100 gramů zakysané smetany
  • 2 avokáda
  • 1 limetka na klínky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 29 g
Kalorie 1875 kJ / 446 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 8.2 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...