Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Fenchelsaat
- 12 Champignons, groß (à ca. 70 g), Stiele herausgedrehen und aufbewahren
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 400 g Mett
- 6 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 Zitrone, Bio, in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 408 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1h 35min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min
Bloody Mary mit Paprika
15min
Spargel-Omelette
50min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2h
Wilder Hackbraten
2h
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Gefüllte Koteletts
40min
Champignons mit Hackfleisch
45min
Geflügelsalat mit Chicorée
50min