Zařízení & příslušenství
Warm sweet potato and chickpea salad
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8.8 g
Kalorie
1824 kJ /
434.3 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
8.8 g
Sacharidy
27.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea ratatouille (gut health)
1hod.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Warm Mediterranean couscous salad
30min.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1hod. 35min.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min.
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1hod.
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30min.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min.
Colourful quinoa salad
40min.