Smoky Mexican bean soup
TM6 TM5 TM31

Smoky Mexican bean soup

4.7 (225 hodnocení)

Suroviny

Almond sour cream

  • 60 g blanched almonds
  • 60 g raw cashews
  • 200 g water
  • 60 g brown onion
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 1 - 2 pinches salt

Mexican bean soup

  • 180 g brown onion, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground coriander
  • 20 - 30 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 70 g tomato paste
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 400 g canned mixed beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 120 g frozen corn kernels
  • ½ tbsp dried oregano
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1157.8 kJ / 275.5 kcal
Protein
13.4 g
Sacharidy
32.4 g
Tuk
7.2 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
14.2 g
Sodík
1123.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty