Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Risotto mit Varianten
40min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Risotto Milanese
35min
Spanischer Risotto
40min
Polenta
30min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Risotto alla Milanese
35min
Steinpilz-Risotto
40min