Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Trüffelrisotto
45 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto milanese
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Tomaten-Risotto
35 min
Risotto Milanese
35 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 min
Steinpilz-Risotto
40 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Risotto alla Milanese
35 min