Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 678 mg
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Asparagus risotto
40min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Baba ghanoush
1 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Vegetable chilli
50min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min