Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 678 mg
Alternativní recepty
Vegan moussaka
1h 50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Beetroot risotto
35 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30min
Minestrone
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min