Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 71.5 g
- Nasycený tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 33.1 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Ginger Pork
25 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h