Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 71.5 g
- Nasycený tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 33.1 mg
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised pork belly
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 λεπτ.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min