![Sweet and sour pork ribs Sweet and sour pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27011123-043a-4d16-8f88-b31612062d8f/Derivates/ea0fe76c-75cb-48d3-858a-540878aef36b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 71.5 g
- Nasycený tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 33.1 mg
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min