Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (volitelně)
-
40
g freshly squeezed lime juice
nebo 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
nebo 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Garlic prawns
25min
Warm wasabi potato salad
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Asian-style fish fillets
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Prawn saganaki with feta
35min
Fish soup
40min
Citrus seafood salad
1 godz.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Crab linguine
30min