Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (volitelně)
-
40
g freshly squeezed lime juice
nebo 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
nebo 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Asian-style fish fillets
30 min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Prawn and mushroom crepes
50min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Garlic prawns
25 min