Zařízení & příslušenství
Eggplant and ricotta involtini
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1606.5 mg
Protein
31.2 g
Kalorie
2889.8 kJ /
690.7 kcal
Tuk
47.8 g
Vláknina
12.2 g
Nasycený tuk
19.2 g
Sacharidy
40.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tray bakes in cast iron
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pad Thai
1hod.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min.
Broccoli and Bacon Bites
1hod.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min.
One whole cauliflower
45min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min.
Rueben sandwich sauce
5min.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1hod.
Mushroom Ragu with Zoodles
40min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1hod.
Spinach and chorizo filo pies
45min.
Fattoush with grilled haloumi
5hod.