Eggplant and ricotta involtini

Eggplant and ricotta involtini

3.9 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • eggplants trimmed and cut lengthways into slices
    3 - 4
  • sea salt plus extra to season
    1 tbsp
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    90 g
  • mozzarella cut into pieces
    230 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    4 ½ sprigs
  • fresh baby spinach leaves
    180 g
  • extra virgin olive oil to drizzle
    9 tbsp
  • smooth ricotta cheese
    750 g
  • eggs
    2
  • ground black pepper to season
  • tomato passata
    600 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1606.5 mg
Protein 31.2 g
Kalorie 2889.8 kJ / 690.7 kcal
Tuk 47.8 g
Vláknina 12.2 g
Nasycený tuk 19.2 g
Sacharidy 40.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...