Kompatibilní verze
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 47.5 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 340.5 mg
Alternativní recepty
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Pea and garden mint fritters
25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Eggplant with burghul
55min
Miso soup
30 min
Couscous tahini bowl
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min