Kompatibilní verze
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 1 tbsp lemon juice
- 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
- 200 g cassava flour
- 240 g onions, cut in pieces
- 450 g tomatoes, cut in pieces
- 40 g vegetable oil
- 800 g water
- 200 g salt cod, soaked and drained
- 400 g sweet potatoes, cut in slices
- 400 g cassava root, cut in slices
- 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basil pesto
10min
Quick cheese soufflés
45 min
Béarnaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Creamy courgette soup
25min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Cod with citrus butter
50min
Monkfish and prawn soup
1h