
Kompatibilní verze
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 1 tbsp lemon juice
- 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
- 200 g cassava flour
- 240 g onions cut in pieces
- 450 g tomatoes cut in pieces
- 40 g vegetable oil
- 800 g water
- 200 g salt cod soaked and drained
- 400 g sweet potatoes cut in slices
- 400 g cassava root cut in slices
- 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 642 kcal / 2686.2 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 119 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1hod. 15min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1hod. 40min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1hod. 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Gazpacho
1hod. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sweet buns (Navettes)
2hod.
Trout mousse
5min
Gazpacho
1hod. 15min
Summer Pudding
8hod. 30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Sabayon (Zabaglione)
15min