Zařízení & příslušenství
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 40min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15 g
Kalorie
2686.2 kJ /
642 kcal
Tuk
11 g
Sacharidy
119 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Taste of Africa
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sautéing Shrimp
Žádné hodnocení
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1hod.
Green smoothie
10min.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min.
Sausage Mummies
1hod. 10min.
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min.
Chocolate chip cookies
50min.
Baked spinach and eggs
40min.
Tomato rice
30min.
Beef Stroganoff
1hod.
Creamy pea soup
40min.
Smoothie
5min.