Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1 Std.
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Fisch Curry
35min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35min
Champignons-Tarte
45min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 Min