Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Seitan-Bällchen mit Kartoffeln und Peperoni-Curry-Sauce
1 Std. 15 Min
Currywürstchen mit Linsen
1j
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Vanille-Quark-Glacé
3 Std.