Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Rindsstroganoff
45min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 λεπτ.
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Fisch Curry
35 Min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1h
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50 Min
Poulet-Birnen-Pie
2 godz. 40 min
Poulet-Pilaw
45min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 λεπτ.