![Hurtige ostesouffléer Hurtige ostesouffléer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED19C3F3-E000-4FFD-9252-32C246F41E7A/Derivates/78648A53-1F27-4AFE-8DD5-8D498972C7B5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g smør, skåret i stykker plus ekstra til smøring
- 60 g hvedemel, plus ekstra til drys
- 150 g gruyére ost, i mindre stykker
- 4 æg
- 300 g mælk
- 1 knivspids muskatnød, stødt
- ½ tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 100 g fløde, min. 30 % fedt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0.4 g