Bagt spinat og æg

Bagt spinat og æg

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 portioner

Suroviny

  • helbladet spinat, frossen defrosted
    500 g
  • ost, hård for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • hvedemel
    50 g
  • mælk
    500 g
  • smør
    30 g
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • æg
    6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše