Bagt spinat og æg
TM5 TM6

Bagt spinat og æg

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g helbladet spinat, frossen, defrosted
  • ost, hård, for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk salt
  • 50 g hvedemel
  • 500 g mælk
  • 30 g smør
  • 1 knivspids muskatnød, stødt
  • 1 knivspids sort peber, stødt
  • 6 æg

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1327 kJ / 317 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
11 g
Tuk
24 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty