Zařízení & příslušenství
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 15min.
4 portions
Suroviny
Brine
-
water500 g
-
fine sea salt25 g
-
pink Himalayan salt coarse2 ½ tsp
-
clove1
-
bay leaf1
-
juniper berries2
-
orange peel1 piece
-
quails oven ready4
Celeriac Tea
-
celeriac large1
-
rapeseed oil10 g
-
fresh sage leaves2
-
onions sliced100 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves sliced2
-
chicken stock strong-flavoured1000 g
-
baby cos lettuce leaves8
Celeriac Purée
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
rapeseed oil10 g
-
unsalted butter30 g
-
watercress stalks8 g
-
apples cut in matchsticks with peel at each end2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
52 g
Kalorie
3220 kJ /
774 kcal
Tuk
54 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Parmesan Herb Madeleines
1 Std.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 Std. 20 Min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Turkey roulades with minted pea mash
35 Min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5 Std. 35 Min
Mushroom Broth
30 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min