Kompatibilní verze
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Choron Sauce
20min
Savoury Crayfish Éclairs
1hod. 20min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Peach Melba
35 Min
Ratatouille
40min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Apple Marinade
Žádné hodnocení
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Pumpkin and Quince Soup
1h