Kompatibilní verze
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Seafood Risotto
40 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Tarte Tatin
1h
Classic Zabaglione
15 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Žádné hodnocení
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Ham mousse
10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min