Zařízení & příslušenství
Rote-Bete-Hummus
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 Portionen
Suroviny
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Wasser700 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete, roh mit Schale250 g
-
Knoblauchzehen2
-
Kichererbsen (425 g)1 Dose
-
Tahin40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Olivenöl40 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
1544 mg
Protein
9 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
7.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Gemüse-Hummus
10 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Hummus
20 min
Hummus
10 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 godz.
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Möhren-Hummus
50 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 godz. 15 min
Grüner Hummus
10 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min