Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 700 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Rote Bete, roh, mit Schale
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose Kichererbsen (425 g)
- 40 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 40 g Olivenöl
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1544 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus von Rote Bete
15min
Hummus
20min
Hummus
10min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Bärlauch-Hummus
15min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min