Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aderezo
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 10 g de cebollín, en trozos
- 80 g de cebolla blanca, en cuartos
- ½ chile rojo, fresco, en trozos (volitelně)
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
Ensalada
- 200 g de trigo bulgur, (ver tip)
- 400 g de agua
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de frijoles cocidos, sin líquido
- 220 g de atún en agua
- 150 g de pepino, en cubos (1 cm)
- pimienta negra molida, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1971 kJ / 470 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Tabule de quinoa
10min
Ensalada de quinoa
25 min
Ensalada de lentejas
1 godz. 20 min
Ensalada de pollo con quinoa
40 min
Keppe charola
1h 40min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Omelete Caprese de claras
20 min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Pescado en hoja santa
30 min
Gin and tonic de lavanda
10min