Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em cubos pequenos
- 250 g salsichas frescas, cortadas em pedaços pequenos
- 1 dente de alho
- 10 g mostarda de Dijon
- 20 g vinagre de vinho branco
- 30 g azeite
- 1 c. sopa de cebolinho em pedaços pequenos, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1446.7 kJ / 345.8 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 513 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1u.
Robalo frito com pickles de vegetais e molho de tamarindo
Žádné hodnocení
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM6
1u.
Arroz de cenoura
30 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40min
Arroz de frango
50min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min