Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Schalotten, halbiert
- 10 g Butter
- 400 g Erbsen, tiefgekühlt
- 150 g Milch
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Muscheln
- 1 TL Zitronensaft, etwas mehr für die Muscheln
- 4 Scheiben Frühstücksspeck
- 8 Jakobsmuscheln
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- schwarze Sesamsamen zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1835 kJ / 438 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min