Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 100 g Sauerrahm
- 50 g Milch
- 50 - 70 g Gorgonzola, in Stücken, je nach Intensität
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Worcestersauce
- ½ TL Senf
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 681 kJ / 163 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Blunzenpackerl
50min
Kernölmayonnaise
10 Min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8u. 45min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Smoky Aioli
15min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min