Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de cebolleta cortada en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de lomos de bacalao desalado en trozos
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 tomate en dados
- 140 g de queso mozzarella en dados
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 10 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 Std.
Ensalada de quinoa con caballa y naranja
45 Min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 Min
Ensalada de judías blancas con berberechos
2 Std. 20 Min
Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo
10 Min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15 Min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 Min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 Min
Ensalada templada de garbanzos, pimientos rojos y pollo
25 Min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 Min
Tabulé de lentejas
10 Min