Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de cebolleta cortada en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de lomos de bacalao desalado en trozos
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 tomate en dados
- 140 g de queso mozzarella en dados
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 10 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 Min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Ensalada de alubias blancas
5 Min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 Min
Tabulé de lentejas
10 Min
Ensalada de garbanzos con bonito y vinagreta de pimiento rojo
10 Min
Ensalada especiada de garbanzos
25 Min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 Min
Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo
10 Min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45min