酸菜乾筍肉片清湯

酸菜乾筍肉片清湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 1500 克
  • 嫩薑 切片
    10 克
  • 筍乾 (筍乾片)
    50 克
  • 雪菜 取酸菜心,切片
    100 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 五花肉 (五花火鍋肉片)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.6 g
Kalorie 858.4 kJ / 205.4 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 1.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...