Zařízení & příslušenství
酸菜乾筍肉片清湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
水1500 克
-
嫩薑 切片10 克
-
筍乾 (筍乾片)50 克
-
雪菜 取酸菜心,切片100 克
-
米酒1 茶匙
-
五花肉 (五花火鍋肉片)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.6 g
Kalorie
858.4 kJ /
205.4 kcal
Tuk
18.4 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
1.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
好簡單3步驟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan