Zařízení & příslušenství
薏仁蓮子山藥雞湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
6 人份
Suroviny
-
大薏仁 乾40 克
-
乾燥蓮子35 克
-
水1000 克
-
1000 克 帶皮帶骨雞腿肉, ,土雞,切大塊全雞 土雞1000 克
-
薑 切片10 克
-
紅棗1
-
當歸2 ½ 克
-
米酒50 克
-
新鮮山藥 切塊200 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Sodík
3090.5 mg
Protein
201 g
Kalorie
11705.6 kJ /
2797.7 kcal
Tuk
154.4 g
Vláknina
10.3 g
Nasycený tuk
43.4 g
Sacharidy
102.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan