韭菜豬血湯

韭菜豬血湯

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
3 人份

Suroviny

  • 高湯 (大骨或雞肉皆可)
    1000 克
  • 榨菜 切條
    60 克
  • 白胡椒粒 (原粒)
    1 大匙
  • 切絲
    10 克
  • 豬血 切塊,以滾水川燙
    250 克
  • 韭菜 切段
    40 克
  • 依個人喜好添加
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6 g
Kalorie 130.7 kJ / 31.3 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...