
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g Lammfleisch
- 2 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 4 Knoblauchzehen halbiert
- 20 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 120 g Feta
- 3 Zucchini klein (ca. 700 g)
- 2 Paprika, gemischt rot und gelb
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Semmelwürfel
- 50 g Milch
- 40 g Oliven, schwarz, entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 526 kcal / 2205 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3hod. 25min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1hod.
Gefülltes Rinderfilet mit Granatapfelglasur
1hod. 45min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2hod.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1hod. 5min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1hod. 20min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1hod. 25min
Boef Stroganoff
50min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2hod.