Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g Lammfleisch
- 2 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 120 g Feta
- 3 Zucchini, klein (ca. 700 g)
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Semmelwürfel
- 50 g Milch
- 40 g Oliven, schwarz, entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2205 kJ / 526 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4 Std.
Salat Nicoise
40 Min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Coq au vin
3 Std.
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 Std.
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 Std.