Kompatibilní verze
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 521 mg
Alternativní recepty
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1h
Kürbiscocktail
4 Std. 50 Min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min
Orient Express
20 Min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Lasagne
1h 45min
Risotto (XXL)
40min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1h 10min