
Kompatibilní verze
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 229 kcal / 958 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 521 mg
Alternativní recepty
Karamell-Pekan-Küchlein
1hod. 20min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1hod. 20min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1hod. 30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Kimchi-Jalousien
40min
Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud
35min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1hod.
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1hod. 30min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Kabeljau mit Parmesankruste und Lauch-Couscous
50min
Krustenbraten mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Cidre-Sauce
2hod. 30min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min