Kompatibilní verze
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 521 mg
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Menü: Lammragout mit Gemüse und Bulgur; Orangendessert
1hod. 20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Ossobuco sous-vide
13h
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Ritschert (XXL)
1 Std.
Gotl-Zopf
2h 15min
Rehragout mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1h 30min