
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g di cipolla rossa in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco per servire
- panna acida (10% di grassi) per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 149 kcal / 623 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Zuppa di cipolle
1hod.
Semi di zucca speziati
35min
Gazpacho indiano
2hod. 10min
Gazpacho feta e cetrioli
1hod. 10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Manzo alla Stroganoff
1hod.
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6hod. 30min
Zuppa di miso con verdure
30min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1hod.
Crema di lattuga e menta
35min
Zuppa di cipolle di Cannara
1hod.