Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
6h
Leek and tattie soup
40min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Zuppa di miso con soba
55min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Tapenade
10 min
Hummus di barbabietole
25min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min