Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leek and tattie soup
40 min
Zuppa di rape
40 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Smoothie Bowl alla barbabietola
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Smoothie al cetriolo
15min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Pancakes al bacon e porri
1h
Smoothie Bowl melograno e mirtilli
20min
Smoothie agli spinaci, banana e ananas
10min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Avocado cheesecake
3u. 30min