Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
15 Min
Crema di mais (creamed corn)
30 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45 Min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Tzatziki
20 min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min