Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 300 gramů divoké rýže
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 100 gramů cukety, na kostičky (5 mm)
- 400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
- 3 snítky petržele, čerstvé, otrhané
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů balzamikového octa
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 Min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 Min
Rizoto trikolora
1 Std. 25 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Dušené vepřové maso se ciderem
1 Std. 40 Min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1 Std.
Restovaná zelenina
10 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Mexické krůtí chilli
40 Min