Zařízení & příslušenství
Salát z divoké rýže s tuňákem
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
300 gramů divoké rýže
-
100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
100 gramů cukety na kostičky (5 mm)
-
400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
-
3 snítky petržele, čerstvé otrhané
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
60 gramů balzamikového octa
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
963 kJ /
230 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečené fazole
1hod. 25min.
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Špaldová mouka
5min.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min.
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Venkovské rizoto
30min.
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Hráškový krém s bazalkou
20min.
Bramborový guláš
1hod. 10min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.