Salát z divoké rýže s tuňákem
TM5 TM6

Salát z divoké rýže s tuňákem

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 gramů vody
  • 2 čajové lžičky soli
  • 300 gramů divoké rýže
  • 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 100 gramů cukety, na kostičky (5 mm)
  • 400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
  • 3 snítky petržele, čerstvé, otrhané
  • ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 60 gramů balzamikového octa
  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
963 kJ / 230 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
28 g
Tuk
9 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty