Salát z divoké rýže s tuňákem

Salát z divoké rýže s tuňákem

4.3 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porcí

Suroviny

  • 1200 gramů vody
  • 2 čajové lžičky soli
  • 300 gramů divoké rýže
  • 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 100 gramů cukety na kostičky (5 mm)
  • 400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
  • 3 snítky petržele, čerstvé otrhané
  • ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 60 gramů balzamikového octa
  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 8 g
Kalorie 963 kJ / 230 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...