Zařízení & příslušenství
Salát z divoké rýže s tuňákem
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
300 gramů divoké rýže
-
100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
100 gramů cukety na kostičky (5 mm)
-
400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
-
3 snítky petržele, čerstvé otrhané
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
60 gramů balzamikového octa
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
963 kJ /
230 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Farfalle v italských barvách
30 Min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 Std. 30 Min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1 Std.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 Std. 10 Min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 Min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 Min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1 Std. 15 Min
Fazole po bretaňsku
35 Min
Houbové quinotto
30 Min