
Zařízení & příslušenství
Salát z divoké rýže s tuňákem
Příprava 10min
Celkový 50min
8 porcí
Suroviny
-
vody1200 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
divoké rýže300 gramů
-
hrášku, zeleného, mraženého100 gramů
-
cukety na kostičky (5 mm)100 gramů
-
zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky400 gramů
-
petržele, čerstvé otrhané3 snítky
-
pepře černého, mletého¼ čajové lžičky
-
balzamikového octa60 gramů
-
extra panenského olivového oleje60 gramů
-
tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky200 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
230 kcal /
963 kJ
Protein
8 g
Tuk
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty
10 recept
Česká republika
Česká republika