Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 300 gramů divoké rýže
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 100 gramů cukety, na kostičky (5 mm)
- 400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
- 3 snítky petržele, čerstvé, otrhané
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů balzamikového octa
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koláč s dýní a sušenou šunkou
2h 5min
Těstoviny s tuňákem
40 min
Hrášková dobrota
7min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40 min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 Std. 20 Min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1 Std. 5 Min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 Min