Garnelencremesuppe mit Baguette

Garnelencremesuppe mit Baguette

3.6 66 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 Portionen

Suroviny

  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Olivenöl
    20 g
  • Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
    300 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Staudensellerie in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    120 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Porree nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Tomatenmark
    40 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l)
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • brauner Zucker
    20 g
  • Kartoffeln in Stücken
    200 g
  • Weißwein, trocken (volitelně)
    80 g
  • Crème fraîche
    150 g
  • Baguette in 12 Scheiben
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1091 mg
Protein 9 g
Kalorie 1007 kJ / 240 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...