Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- ¾ TL Salz
- 50 g Schalotten, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 120 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porree, nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 20 g brauner Zucker
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 80 g Weißwein, trocken (volitelně)
- 150 g Crème fraîche
- 1 Baguette, in 12 Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1007 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1091 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30 min
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Lachscremesuppe
20min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min