
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- ¾ TL Salz
- 50 g Schalotten halbiert
- 100 g Staudensellerie in Stücken
- 120 g Möhren in Stücken
- 30 g Butter in Stücken
- 150 g Porree nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 20 g brauner Zucker
- 200 g Kartoffeln in Stücken
- 80 g Weißwein, trocken (volitelně)
- 150 g Crème fraîche
- 1 Baguette in 12 Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 240 kcal / 1007 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1091 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Garnelen-Suppe
45min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Pasta mit Tintenfisch
40min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20min
Lachscremesuppe
20min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30min