
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 10 g neutrales Öl
- 50 g Porree in Ringen (1 cm)
- 2 Chilischoten, getrocknet in Ringen (2 mm)
- 500 g Tomaten geviertelt
- 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Wasser
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 2 TL Salz
- 2 Stängel Koriander abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 332 kcal / 1388 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1hod. 40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2hod. 45min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1hod. 10min
Italienisches Gulasch
2hod.
Beef Madras
1hod. 30min