Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Wasser
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 2 TL Salz
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1388 kJ / 332 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Italienisches Gulasch
2 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Asturische Fischsuppe
35 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min