Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Fleischbrühe alternativ Geflügel- und Gemüsebrühe
2 godz. 30 min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 Std.
Geflügelfond
1 Std.
Lammtopf Pichelstein
50min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min