Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Gulaschsuppe
1h 5min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Gefüllte Ente
3u. 15min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min