Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g shallots
- 5 garlic cloves
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 40 g cooking oil
- 500 g Chinese mustard green, trimmed
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
-
10
g chicken stock powder
nebo 10 g mushroom seasoning powder - 500 g water
- 1 pinch white pepper powder
- 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
- 500 g parboiled basmati rice, rinsed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 642 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Chai Buey
1h 45 min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Yam Rice
45 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20 min