Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Univerzální koření
- 250 gramů polévkové směsi, sušené
- 3 polévkové lžíce kurkumy
- 2 polévkové lžíce česneku, granulovaného
- 80 gramů mořské soli, hrubozrnné
Paštika
- 700 gramů vody
- 2 bobkové listy
- 2 kusy nového koření
- 500 gramů vepřového kolena, bez kůže a bez kosti, nakrájeného na menší kousky
- 300 gramů hovězího masa, bez kosti, na menší kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 50 gramů kořenové petržele, na kousky
- 50 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů cibule, na čtvrtky
- máslo, na vymazání formy
- strouhanka, na vysypání formy
- 2 stroužky česneku
-
20
gramů koření, univerzálního,
nebo 1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobená - ¾ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů rohlíku, namočeného a dobře vymačkaného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička muškátového oříšku, strouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 413.4 kJ / 98.8 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabijačková černá polévka
35 min
Kávový krém
Žádné hodnocení
Telecí party klobásky
1 godz. 10 min
Směs koření harissa
5 min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3 godz. 5 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 Min
Redpiroska
Žádné hodnocení
Huspenina
2 Std. 25 Min
Lyonský salám
12hod.
Petrželová omáčka persillade
5 min
Bombardino
45 min