Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
TM5 TM6

Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Univerzální koření

  • 250 gramů polévkové směsi, sušené
  • 3 polévkové lžíce kurkumy
  • 2 polévkové lžíce česneku, granulovaného
  • 80 gramů mořské soli, hrubozrnné

Paštika

  • 700 gramů vody
  • 2 bobkové listy
  • 2 kusy nového koření
  • 500 gramů vepřového kolena, bez kůže a bez kosti, nakrájeného na menší kousky
  • 300 gramů hovězího masa, bez kosti, na menší kousky
  • 50 gramů celeru, na kousky
  • 50 gramů kořenové petržele, na kousky
  • 50 gramů mrkve, na kousky
  • 30 gramů cibule, na čtvrtky
  • máslo, na vymazání formy
  • strouhanka, na vysypání formy
  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů koření, univerzálního,
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobená
  • ¾ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů rohlíku, namočeného a dobře vymačkaného
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička muškátového oříšku, strouhaného

Nutriční hodnoty
na 1 plátek
Kalorie
413.4 kJ / 98.8 kcal
Protein
7.7 g
Sacharidy
3.4 g
Tuk
6.2 g
Vláknina
0.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty