Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
TM6 TM5

Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

Univerzální koření

  • 250 gramů polévkové směsi, sušené
  • 3 polévkové lžíce kurkumy
  • 2 polévkové lžíce česneku granulovaného
  • 80 gramů mořské soli hrubozrnné

Paštika

  • 700 gramů vody
  • 2 bobkové listy
  • 2 kusy nového koření
  • 500 gramů vepřového kolena bez kůže a bez kosti, nakrájeného na menší kousky
  • 300 gramů hovězího masa, bez kosti na menší kousky
  • 50 gramů celeru na kousky
  • 50 gramů kořenové petržele na kousky
  • 50 gramů mrkve na kousky
  • 30 gramů cibule na čtvrtky
  • máslo na vymazání formy
  • strouhanka na vysypání formy
  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů koření univerzálního,
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu rozdrobená
  • ¾ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů rohlíku namočeného a dobře vymačkaného
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička muškátového oříšku, strouhaného

Nutriční hodnoty
na 1 plátek
Kalorie
98.8 kcal / 413.4 kJ
Protein
7.7 g
Tuk
6.2 g
Sacharidy
3.4 g
Vláknina
0.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty