Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou

Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
20 plátků

Suroviny

Univerzální koření
  • 250 gramů polévkové směsi, sušené
  • 3 polévkové lžíce kurkumy
  • 2 polévkové lžíce česneku granulovaného
  • 80 gramů mořské soli hrubozrnné
Paštika
  • 700 gramů vody
  • 2 bobkové listy
  • 2 kusy nového koření
  • 500 gramů vepřového kolena bez kůže a bez kosti, nakrájeného na menší kousky
  • 300 gramů hovězího masa, bez kosti na menší kousky
  • 50 gramů celeru na kousky
  • 50 gramů kořenové petržele na kousky
  • 50 gramů mrkve na kousky
  • 30 gramů cibule na čtvrtky
  • máslo na vymazání formy
  • strouhanka na vysypání formy
  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů koření univerzálního,
    1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobená
  • ¾ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů rohlíku namočeného a dobře vymačkaného
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička muškátového oříšku, strouhaného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 plátek

Protein 7.7 g
Kalorie 413.4 kJ / 98.8 kcal
Tuk 6.2 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 3.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...