Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
20 plátků
Suroviny
Univerzální koření
-
250 gramů polévkové směsi, sušené
-
3 polévkové lžíce kurkumy
-
2 polévkové lžíce česneku granulovaného
-
80 gramů mořské soli hrubozrnné
Paštika
-
700 gramů vody
-
2 bobkové listy
-
2 kusy nového koření
-
500 gramů vepřového kolena bez kůže a bez kosti, nakrájeného na menší kousky
-
300 gramů hovězího masa, bez kosti na menší kousky
-
50 gramů celeru na kousky
-
50 gramů kořenové petržele na kousky
-
50 gramů mrkve na kousky
-
30 gramů cibule na čtvrtky
-
máslo na vymazání formy
-
strouhanka na vysypání formy
-
2 stroužky česneku
-
1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobená20 gramů koření univerzálního,
-
¾ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
50 gramů rohlíku namočeného a dobře vymačkaného
-
2 vejce
-
1 čajová lžička muškátového oříšku, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
7.7 g
Kalorie
413.4 kJ /
98.8 kcal
Tuk
6.2 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je nářez!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Huspenina
2hod. 25min.
Lyonský salám
12hod.
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min.
Hot curry
5min.
Kořenicí směs čína
5min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Karpatka
4hod. 30min.
Křupavoučký květák
1hod.
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min.
Bigos
1hod. 30min.
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.