
Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
20 plátků
Suroviny
Univerzální koření
-
250 gramů polévkové směsi, sušené
-
3 polévkové lžíce kurkumy
-
2 polévkové lžíce česneku granulovaného
-
80 gramů mořské soli hrubozrnné
Paštika
-
700 gramů vody
-
2 bobkové listy
-
2 kusy nového koření
-
500 gramů vepřového kolena bez kůže a bez kosti, nakrájeného na menší kousky
-
300 gramů hovězího masa, bez kosti na menší kousky
-
50 gramů celeru na kousky
-
50 gramů kořenové petržele na kousky
-
50 gramů mrkve na kousky
-
30 gramů cibule na čtvrtky
-
máslo na vymazání formy
-
strouhanka na vysypání formy
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů koření univerzálního,
-
¾ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
50 gramů rohlíku namočeného a dobře vymačkaného
-
2 vejce
-
1 čajová lžička muškátového oříšku, strouhaného
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
98.8 kcal /
413.4 kJ
Protein
7.7 g
Tuk
6.2 g
Sacharidy
3.4 g
Vláknina
0.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

To je nářez!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Adžika
40min
Velikonoční králičí paštika
1hod. 25min
Pomazánka z lilku
45min
Mojo Amarillo
45min
Lyonský salám
12hod.
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2hod. 30min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min