辣味酸菜排骨湯

辣味酸菜排骨湯

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切絲
    5 克
  • 雪菜 只取酸菜梗,切絲
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    20 克
  • 排骨 先以滾水川燙
    600 克
  • 高湯 (大骨或雞肉皆可)
    900 克
  • 米酒
    100 克
  • 蒜苗 切斜片
    10 克
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25 g
Kalorie 1727.8 kJ / 413.3 kcal
Tuk 26.2 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 14.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...