Zařízení & příslušenství
辣味酸菜排骨湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切絲5 克
-
雪菜 只取酸菜梗,切絲100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片20 克
-
排骨 先以滾水川燙600 克
-
高湯 (大骨或雞肉皆可)900 克
-
米酒100 克
-
蒜苗 切斜片10 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25 g
Kalorie
1727.8 kJ /
413.3 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
非辣不可
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan