Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 5 克 薑 ,切絲
- 100 克 酸菜 ,只取酸菜梗,切絲
- 20 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 600 克 排骨 ,先以滾水川燙
- 900 克 高湯 (大骨或雞肉皆可)
- 100 克 米酒
- 10 克 蒜苗 ,切斜片
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1727.8 kJ / 413.3 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.8 g