Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 96 g
Alternativní recepty
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Pasta alla Puttanesca
35min
Puttanesca Penne
50min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min