Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 96 g
Alternativní recepty
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Prawn Saganaki
35 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Puttanesca Penne
50min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min