Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paneer - formaggio fresco indiano
- 1800 g di latte intero
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- olio per frittura, q.b.
Curry
- 200 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di finocchio secchi
- 4 chiodi di garofano
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di pomodori, a pezzi
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline tritate + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di garam masala
- 1 pizzico di sale
- 200 g di latte di cocco
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3217.5 kJ / 769 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Verdure al curry
1 Std.
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Chili vegetariano
1h 5min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Pecan pie
2 godz. 30 min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Cavolfiore tikka masala
30 min
Tzatziki
20 min
Lenticchie all'indiana
35min