芝麻葉濃湯

芝麻葉濃湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 鮮奶油
    15 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 250 克
  • 新鮮捲葉巴西利 只取葉子
    10 克
  • 芝麻葉 切段
    50 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁
    20 克
  • 橄欖油
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2 g
Kalorie 426 kJ / 102 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...