
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 20 克 奶油
- 15 克 油浸鯷魚
- 40 克 義大利米 (約14-15分烹煮時間)
- 200 克 新鮮去殼蟹肉
- 20 克 白蘭地
- 80 克 水
- 1 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 300 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 鮮奶油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 213.5 kcal / 892.8 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.2 g