
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 79.5 kcal / 3470.9 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 102 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1hod.
Pasta choux
2hod.
Cigni alla crema diplomatica
2hod.
Torta Saint Honoré all'italiana
22hod.
Crema chiboust
1hod.
Crema mousseline
1hod.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Torta Diplomatica
3hod.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Crema diplomatica
30min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Bignè con crema pasticcera
3hod.