
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g kaszy gryczanej, niepalonej
- 650 g wody
- 20 g oliwy z oliwek
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l) pokruszona - 80 g orzechów włoskich, łuskanych
- 20 g orzechów laskowych
- 5 g tymianku, świeżego
- 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 40 g cebuli
- 30 g masła
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 567.7 kcal / 2376.8 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 32.2 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremowe gratin z jarmużu
55min
Sałatka z kaszy quinoa
40min
Bakłażany bhurta
30min
Sałatka z komosą ryżową, marchewką i cukinią
1hod. 35min
Zupa z ciecierzycy z jarmużem
50min
Zupa krem z topinamburu i pora
1hod.
Risotto z jarmużem
50min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40min
Fasolotto z kalafiorem
13hod. 55min
Sałatka z quinoa z chrupiącymi warzywami
50min
Frittata z groszkiem i pomidorowym chutneyem
1hod. 25min
Peruwiańskie quinotto
35min