Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g kaszy gryczanej, niepalonej
- 650 g wody
- 20 g oliwy z oliwek
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 80 g orzechów włoskich, łuskanych
- 20 g orzechów laskowych
- 5 g tymianku, świeżego
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 40 g cebuli
- 30 g masła
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2376.8 kJ / 567.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragout z soczewicą i burakami
2 Std. 10 Min
Peruwiańskie quinotto
35 Min
Zupa krem z topinamburu i pora
1 Std.
Pasta z topinamburu
35 Min
Hummus z buraka
1 Std.
Kawior z bakłażana
50 Min
Fasolotto z kalafiorem
13h 55min
Cytrynowy pęczak z fasolką szparagową, szpinakiem i suszonymi pomidorami
1 Std. 5 Min
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
45 Min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 Min
Sałatka z quinoa z chrupiącymi warzywami
50 Min
Risotto z burakami i balsamico
40 Min