
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olej do natłuszczenia przystawki Varoma
- 2 bakłażany (ok. 250 g każdy)
- 90 - 100 g pasty miso
- 20 g mirinu
- 15 g cukru
- 20 g sake
- 160 g wody
- 1 łyżeczka ziaren sezamu uprzednio uprażonych, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 176 kcal / 735 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą
1hod. 30min
Kawior z bakłażana
50min
Bakłażan (sous-vide) z miso (z osłoną noża miksującego)
2hod. 45min
Bakłażany bhurta
30min
Azjatyckie spring rolls
1hod. 20min
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1hod. 10min
Majonez japoński (kewpie)
15min
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13hod. 5min
Orientalna zupa z makaronem i sajgonki na parze
1hod.
Szarpany jackfruit BBQ
25min
Kimchi
49hod. 40min
Zupa miso z warzywami
30min