
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser (23-25°C)
- 1 Stückchen frische Hefe erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Mehl rösten
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser kalt
- 50 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 878 kcal / 3677 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 178 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16hod. 15min
Brot Venezia
17hod. 10min
Buttermilchbrot
18hod.
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Dinkelsemmerl
14hod. 30min
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Oberländer
14hod. 30min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Weißbrot
15hod.