Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 2528.8 mg
Alternativní recepty
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Irish lamb stew
6u. 20min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Samke harra
35min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chicken chasseur
1h 50 min.
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min