Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 2528.8 mg
Alternativní recepty
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Vegetarian Pizza
Žádné hodnocení
Pumpkin soup
30 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Florentine potato cakes
40 Min
Fish and prawn stock
20 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Mashed potatoes for two
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min