Salteado de chipirones con kale

Salteado de chipirones con kale

3.7 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 guindilla roja seca en 2 trozos (sin pedúnculo ni semillas)
  • 300 g de chipirones enteros frescos limpios, cortados por la mitad
  • 30 g de vino blanco
  • 250 g de kale limpio y troceado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 11.7 g
Kalorie 574 kJ / 137 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...