Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 guindilla roja seca en 2 trozos (sin pedúnculo ni semillas)
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios, cortados por la mitad
- 30 g de vino blanco
- 250 g de kale limpio y troceado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Acelgas con tomate
30min
Espinacas con patatas
30min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50min
Acelgas en adobillo
40min
Pastel de patata con kale
1 Std. 40 Min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min