
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 40 g di lievito di birra fresco
- 50 g di zucchero
- 4 tuorli
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 250 g di confettura di albicocche
- 1 cucchiaino di Rum (volitelně)
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 267 kcal / 1117 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5hod.
Bruco brioche
2hod.
Torta Saint Honoré all'italiana
22hod.
Mini millefoglie fragole e sambuco
3hod. 30min
Bauletti di carne triestini
1hod.
Danish layer cake
4hod.
Bignè all'amarena
3hod.
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4hod. 15min
Croissant
7hod. 30min
Baci di meringa ai mirtilli
3hod. 30min
Torta Diplomatica
3hod.
Sacher Torte
2hod. 30min