越式魚酸湯

越式魚酸湯

3.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 1500 克
  • 羅望子醬
    2 大匙
  • 鳳梨 切塊(約3公分)
    200 克
  • 牛番茄 切塊(約3公分)
    300 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    2 枝
  • 新鮮豆芽菜
    40 克
  • 魚露
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 白肉魚片 切片,(厚約1公分)
    300 克
  • 檸檬汁
    15 克
  • 九層塔
    5 克
  • 新鮮香菜葉
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.6 g
Kalorie 612.1 kJ / 146.4 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 17.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...