Risotto bianco con porri e mela

Risotto bianco con porri e mela

4.3 122 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di porro a rondelle sottili
  • 50 g di burro freddo a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 150 g di mela acidula senza buccia ed a pezzi (1 cm)
  • 850 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaio di sciroppo di tamarindo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.9 g
Kalorie 1979 kJ / 473 kcal
Tuk 16.5 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 71.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...