Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porro a rondelle sottili
- 50 g di burro freddo a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di mela acidula senza buccia ed a pezzi (1 cm)
- 850 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaio di sciroppo di tamarindo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto porri e finocchi
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Riso e porri
30 Min
Orzotto al radicchio rosso
40 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Vellutata di porri
40 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min