Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm circa)
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero e fredda (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di maggiorana secca
Vellutata
- 100 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
500
g di piselli freschi
nebo 500 g di piselli surgelati - 500 g di acqua (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di carote viola
45 Min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di carote
35min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min